22 juli, 2022

Lavteknologisk kontoropgradering

Lavteknologisk kontoropgradering
Hedder det værktøjsvogn eller værkstedsvogn?

For nogle måneder siden blev jeg hooked på de vogne til værktøj som mange podcastere/YouTubere bruger til udstyr. De koster bare kassen, så hvad kan man gøre, hvis man ikke er sikker på at det er noget man kommer til at bruge for alvor?

DBA / Facebook Marketplace, selvfølgelig.

Jeg fandt denne blå Berner Kompakt 8250 til 500kr. rimelig tæt på, så den købte jeg - og JEG ER VILD MED DEN!

En del af planen var egentlig at jeg ville bruge den til pakkebord, så jeg kunne være mere effektiv, når jeg sender tastaturting ud fra Kyo Industries, men nu er det mere hygge/udstilling - måske fordi jeg ikke sender så mange pakker lige for tiden.

Skufferne er ikke så høje, så det passer bedst til værktøj og andre flade ting, men til gengæld er der god plads i bunden, hvor jeg pt. har ubyggede tastaturer, deskmats mv.

Jeg er rigtig tilfreds med kvaliteten, men standen er selvfølgelig ret skod. Det kunne være fedt at skille den ad, male den osv. men den er ikke bygget til det, så den skal nok bare have lov at være lidt rusten og grim.

Men jeg bruger den hver dag, den er rummelig ligesom mig selv og super stabil, så det er helt sikkert en keeper!